Czekoladowe Bezy Orzechowe
Czekoladowe bezy orzechowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 12 i kosztuje 28 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 123 kalorie, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz krakersy z solą, krem z kamienia nazębnego, białka jajek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Ciasto Czekoladowe Z Orzechami Bezowymi, Bezy wiśniowo-orzechowe, oraz Pekan-Mocha Bezy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia dwie duże blachy do pieczenia z pergaminem paper.In dużą miskę miksera, połączyć białka i śmietanę z kamienia nazębnego i ubić, aż szczyty zaczynają tworzyć. Stopniowo ubijaj sól i cukier, 1 czubatą łyżkę stołową na raz.Złóż w posiekanych orzechów pekan, kruszone krakersy i chipsy czekoladowe.Upuść ciasto, układając łyżki stołowe na przygotowane blachy do pieczenia.
Piec przez 20 minut, następnie wyłączyć piekarnik i pozostawić bezy w zamkniętym piekarniku przez kolejne 10 do 20 minut — 10 minut na lekko żujące centra i 20 na chrupiące na wskroś.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić całkowicie. Obrać z pergaminu, gdy ostygnie.Jeśli chcesz, możesz skropić bezy roztopioną czekoladą.
Włożyć chipsy czekoladowe do ozdobnej torebki bez końcówki. Kuchenka mikrofalowa przy 50% mocy, ugniatanie worka i wióry delikatnie co 30 sekund, aż wióry zostaną całkowicie stopione. Odetnij czubek torby i wyciśnij schłodzone ciasteczka.