Czekoladowe Bezy

Czekoladowe Bezy
Przepis Chocolate Chip bezy może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 45 minut. Ten przepis służy 42 i kosztuje 5 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 37 kalorii, 0g białka, oraz 2G tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz wyciąg z migdałów, półsłodkie chipsy czekoladowe, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. To działa dobrze jako bardzo przystępnej cenie hor d ' oeuvre. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Czekoladowe bezy z truskawkami, Bezy Czekoladowe Z Orzechami Laskowymi, oraz Daktyle Orzech Czekolada Chipsy Bezy.

Instrukcje

1
W dużej misce, z mikserem elektrycznym (wyposażonym w mocowanie trzepaczki) na dużej prędkości, ubić białka i śmietanę z kamienia nazębnego, aż będą gęste i spienione. Stopniowo dodawać cukier i nadal ubijać, aż mieszanina utrzyma sztywne, błyszczące szczyty. Szpatułką złóż ekstrakt migdałowy i posiekaną czekoladę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Ekstrakt Z MigdałówEkstrakt Z Migdałów
Białka JajBiałka Jaj
CzekoladaCzekolada
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
SzpatułkaSzpatułka
TrzepaczkaTrzepaczka
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
2
Mieszanka bezy łyżka w 1-cal szerokości kopców, o 1 cal od siebie, na gotowanie pergamin wyłożone lub masłem i mąki 12-na 15-calowe blachy do pieczenia (patrz UWAGI).
Składniki, których będziesz potrzebować
Kopce BarKopce Bar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Piec bezy w piekarniku 275 do wyschnięcia i twardości na zewnątrz i prawie do wyschnięcia wewnątrz (złamać jeden otwarty do testu), 30 do 35 minut; zmiana pozycji patelni w połowie pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
4
Ostudzić na 5 minut na arkuszach, następnie wsunąć łopatkę pod bezy i przenieść do stojaków do całkowitego ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować WindRacer Russian River Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 60 dolarów za butelkę.
WindRacer Russian River Pinot Noir
WindRacer Russian River Pinot Noir
Piękne aromaty sassafras, mocha i czarnej lukrecji pokazują wyjątkową, odważną osobowość Rosyjskiej doliny rzeki. Wyraźne smaki owoców brambly, słodkiego dębu i białego pieprzu prowadzą do szerokiego, zrównoważonego wina o przyjaznej dla żywności kwasowości. Ciepłe, słoneczne dni Russian River i chłodne, mgliste noce są optymalne dla Pinot Noir – wina mają świetną konsystencję i wagę, nie są przesadzone ani nie tracą naturalnej kwasowości. Klasyczne głębokie, ciemne aromaty i smaki Rosyjska Rzeka znana jest z połysku w tym winie.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje42
Ocena Zdrowia0
Magazyn