Czekoladowe babeczki z nadzieniem Ganache z czekolady, pomarańczy i goździków oraz maślanym kremem z Chińskiej Herbaty

Czekoladowe babeczki z nadzieniem Ganache z czekolady, pomarańczy i goździków oraz maślanym kremem z Chińskiej Herbaty
Przepis czekoladowe babeczki z nadzieniem ganache z czekoladą, pomarańczą i goździkami i chińską maślaną herbatą może zaspokoić Amerykańskie pragnienie w około 1 godzina i 50 minut. Ten deser ma 799 kalorii, 5G białka, oraz 45 g tłuszczu na porcję. Ten wegetariański przepis służy 24 i kosztuje 1,23 zł za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 4 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Mieszanka masła, loki czekoladowe, cukier granulowany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Wegańskie czekoladowe babeczki Ganache z solonym karmelem i maślanym kremem z ciemnej czekolady, Czekoladowe babeczki z nadzieniem Pumpkin Spice Marshmallow & Chocolate Buttercream, oraz Czekoladowe babeczki z czekoladowym nadzieniem Mascarpone i kremem maślanym Zinfandel dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: Robot kuchenny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
2
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Linia cupcake patelni z 24 regularnych wielkości wkładki cupcake.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Połącz cukier granulowany, mąkę, maślankę, 8 płynnych uncji wody, olej, kakao w proszku, ekstrakt waniliowy, soda oczyszczona, proszek do pieczenia, sól i jajka w mikserze i ubijaj na prędkości 1, aż wszystkie składniki zostaną włączone. Zeskrobać boki miski łopatką i wymieszać na prędkości 2, aż ciasto będzie wolne od grudek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Napełnij wkładki cupcake do połowy pełne z ciasta czekoladowego i piec przez 25 minut, obracając w połowie czasu pieczenia. Ostudzić babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
1
Nadzienie Ganache z czekoladą, pomarańczą i goździkami umieścić w torebce i wycisnąć niewielką ilość nadzienia do środka schłodzonych babeczek. Rura również mały okrąg tego ganache wokół górnej krawędzi babeczki (dzięki czemu można zobaczyć nadzienie nawet po matowym). Obficie wymieszaj Chiński krem z maślaną herbatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
HerbataHerbata
2
Dekoruj czekoladowymi lokami i pomarańczowymi kryształkami cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe LokiCzekoladowe Loki
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
3
W dużym garnku ubijamy granulowany cukier, kakao w proszku, skrobię kukurydzianą i drobną sól. Po zmieszaniu, dodać 10 uncji wody i trzepaczka do gładkiej. Gotować na średnim ogniu, aż mieszanina dojdzie do wrzenia. Kontynuuj ubijanie przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego
Sól DrobnaSól Drobna
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
4
Zdjąć garnek z ognia i dodać gorzką czekoladę, masło, Likier pomarańczowy, olejek pomarańczowy, zmielone goździki i olejek pomarańczowy. Pozostawić mieszaninę do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorzka CzekoladaGorzka Czekolada
Likier PomarańczowyLikier Pomarańczowy
Goździki MieloneGoździki Mielone
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
5
W średnim garnku połącz granulowany cukier z wystarczającą ilością wody, aby mieszanina przypominała mokry piasek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
6
Umieścić ten garnek na średnim ogniu i gotować do 235 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
7
Podczas gdy cukier gotuje, zacznij ubijać białka w mikserze stojącym z mocowaniem trzepaczki do pełnej objętości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
8
Gdy temperatura cukru osiągnie 235 stopni F (etap miękkiej kulki), wlej cukier do białek. Kontynuuj ubijanie, aż mieszanina ostygnie do temperatury nieco powyżej temperatury ciała, około 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
9
Powoli dodawać 1 funt masła (około 4 sztuk uncji na raz). Po każdym dodaniu pozostaw masło do prawie całkowitego wymieszania, zanim dodasz więcej. Mieszanina powinna się oddzielić i wrócić do siebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
10
W małym rondlu podgrzej 8 uncji wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
11
Zdjąć z ognia i dodać luźną herbatę (nie mieloną herbatę). Strome przez 10 minut. Po 10 minutach przecedzić do osobnej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
HerbataHerbata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
12
Gdy mieszanina masła wróci do siebie, Usuń nasadkę trzepaczki i zastąp ją wiosłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
13
Dodać do pozostałych 1 funta masła, cukier cukierniczy, przesiąkniętą herbatę i mieloną herbatę. Wiosłuj tę mieszaninę, aż będzie lekka i puszysta, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
HerbataHerbata

Składniki

11 funt cukinii,pokrojone w plasterki obrane świeże lub mrożone brzoskwiniepokrojone w plasterki obrane świeże lub mrożone brzoskwinie2(może być lub przeglądać)O cukrze cukierniczymO cukrze cukierniczym1uncje płynów1/2 uncji płynu Madagascar Bourbon vanilla extract1/2 uncji płynu Madagascar Bourbon vanilla extract1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)Madagaskar bourbon vanilla extractMadagaskar bourbon vanilla extract8uncje płynówuncje płynne maślankauncje płynne maślanka4uncje płynówpłyn uncje olej rzepakowypłyn uncje olej rzepakowy24Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyCzekoladowe loki, do dekoracjiCzekoladowe loki, do dekoracji99Orzechy dowolne (posiekane)kakao w proszku, takie jak Valrhonakakao w proszku, takie jak Valrhona113Orzechy dowolne (posiekane)kakao w proszku, takie jak Valrhonakakao w proszku, takie jak Valrhona454Orzechy dowolne (posiekane)cukier dla cukiernikówcukier dla cukierników57Orzechy dowolne (posiekane)skrobia kukurydzianaskrobia kukurydziana170Orzechy dowolne (posiekane)gorzka czekolada, np. Valrhonagorzka czekolada, np. Valrhona113Orzechy dowolne (posiekane)Opcjonalnie bita polewa i pokrojone w plasterki świeże truskawkiOpcjonalnie bita polewa i pokrojone w plasterki świeże truskawki2jajajaja283Orzechy dowolne (posiekane)mąka uniwersalnamąka uniwersalna454Orzechy dowolne (posiekane)barwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznaniabarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznania227Orzechy dowolne (posiekane)barwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznaniabarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznania1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)goździki mielonegoździki mielone1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)luźna chińska herbata mandarynkowo-pomarańczowa, zmielona w robocie kuchennym i przesiana w celu usunięcia większych kawałkówluźna chińska herbata mandarynkowo-pomarańczowa, zmielona w robocie kuchennym i przesiana w celu usunięcia większych kawałków3(zima)luźna chińska herbata mandarynkowaluźna chińska herbata mandarynkowa2uncje płynówpłynny Likier pomarańczowy, np. Grand Marnierpłynny Likier pomarańczowy, np. Grand Marnier1(może być lub przeglądać)olejek pomarańczowyolejek pomarańczowy1(może być lub przeglądać)sól drobnasól drobna11 funt cukinii,sól drobnasól drobna24Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyKryształki cukru pomarańczowego, do dekoracjiKryształki cukru pomarańczowego, do dekoracji907Orzechy dowolne (posiekane)masło niesolone w temperaturze pokojowejmasło niesolone w temperaturze pokojowej113Orzechy dowolne (posiekane)masło niesolonemasło niesolone
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia2
Magazyn