Czekoladowe babeczki z lukrem waniliowym

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc daj czekoladowe babeczki z lukrem waniliowym. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 232 kalorie, 2G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać masło, betty Niemiecki ciasto czekoladowe mix, jajka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Babeczki waniliowe wypełnione kremem czekoladowym z lukrem waniliowym, Bogate Czekoladowe Babeczki Z Lukrem Waniliowym, oraz Czekoladowe babeczki z nadzieniem jeżyn i lukrem waniliowym.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych filiżanek do muffinek.
W dużej misce, wymieszać ciasto, jajka, olej i piwo z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin.
Piec około 20 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Ostudzić 10 minut; wyjąć babeczki z patelni do stojaków chłodzących. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
W średniej misce, ubij masło i cukier puder mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż do połączenia. Stopniowo ubić w mleku.
Pokrój fasolę wanilii na pół i zeskrobaj nasiona. Wyrzucić fasolę; dodać nasiona do lukru. Beat na średniej prędkości, aż puszysty. Rura lub rozłożyć lukier na babeczki.