Czekoladowe babeczki z kremowym nadzieniem

Czekoladowe babeczki z kremowym nadzieniem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj czekoladowych babeczek z nadzieniem śmietanowym. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 342 kalorie. Ten przepis służy 12. Udaj się do sklepu i odebrać proszek do pieczenia, masło, słodko-gorzka czekolada, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to niedrogi przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Czekoladowe babeczki z nadzieniem z kremu kawowego, Babeczki bananowe z polewą czekoladowo-serową (i nadzieniem!), oraz Kremowe nadzienie do babeczek.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Spryskaj 12-filiżankę nieprzywierającej muffin patelni sprayem z oleju roślinnego. W średniej misce przesiać mąkę i kakao z proszkiem do pieczenia, sodą oczyszczoną i solą. W innej misce, za pomocą miksera elektrycznego, ubić żółtka z olejem rzepakowym, 1/2 szklanki cukru i wody. Ubij suche składniki z małą prędkością, aż będą gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
W czystej misce, używając czystych ubijaczy, ubijaj białka z dużą prędkością, aż uformują się miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
Dodaj pozostałe 2 łyżki cukru i ubijaj, aż będą sztywne i błyszczące. Ubij jedną czwartą białek do ciasta, a następnie złóż pozostałe białka, aż nie pozostaną smugi. Łyżka ciasto do kubków muffin, wypełniając je w połowie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
5
Piec przez 15 minut, lub aż babeczki są sprężyste po dotknięciu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Niech babeczki ostygną przez 5 minut, a następnie przekręć je na stojaku z drutu, aby całkowicie ostygły.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
1
W średnim dmuchnięciu ubij masło z cukrem cukierniczym, puchem Ptasim i 1 1/2 łyżki ciężkiej śmietany na średniej prędkości, aż będzie puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Batoniki Z Mlecznej Czekolady), Połamane Na Małe KawałkiBatoniki Z Mlecznej Czekolady), Połamane Na Małe Kawałki
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
2
Przenieść wszystkie z wyjątkiem 1/2 szklanki nadzienia do worka cukierniczego wyposażonego w 1/4-calowy zwykły okrągły koniec. Ubić Pozostałe 1 łyżeczkę śmietany do pozostałej 1/2 szklanki nadzienia i rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
3
Wyłożyć dużą blachę do pieczenia papierem woskowym. Włóż końcówkę torebki z ciastem około 1/2 cala głęboko w dno każdej babeczki; lekko ścisnąć, aby wypełnić kremem. Połóż babeczki na prześcieradle.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
1
Krem rozgrzać w małym rondlu, aż do gotowania na parze.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać czekoladę i odstawić na 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
3
Dodać masło i wymieszać, aż będzie gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
4
Wierzch każdej babeczki rozłóż lukrem. Łyżka reserved nadzienie do torebki z ciastem wyposażonej w bardzo małą gładką końcówkę i rurki ozdobne zawijasy na każdej babeczce. Przechowywać w lodówce babeczki przez co najmniej 10 minut, aby ustawić lukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn