Czekoladowe babeczki piernikowe z polewą z białej czekolady
Czekoladowe babeczki piernikowe z polewą z białej czekolady może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 301 kalorii, 5G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Boże Narodzenie będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 421 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz vanillan ekstrakt, serek śmietankowy, cynamon, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Czekoladowe babeczki piernikowe z lukrem serowym, Czekoladowe babeczki piernikowe z lukrem z białej czekolady, oraz Czerwone aksamitne babeczki z lukrem z białej czekolady dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zrób babeczki: Dostosuj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°. Line Muffin tin with cupcake liners. W dużej misce, ubić razem 4 łyżki masła, brązowy cukier, melasa, jajka, sól, i stout aż połączone. Do średniej miski ubić razem mąkę, kakao w proszku, proszek do pieczenia, imbir, cynamon, soda oczyszczona i goździki.
Wymieszać suchą mieszankę na mokre składniki, aż do połączenia. Łyżka do kubków muffin i piec, aż firma w dotyku i tester ciasto włożone do środka babeczki wychodzi czysty, o 17 protokół.
Niech babeczki ostygną na patelni 5 minut, a następnie przenieść do regału chłodzącego do całkowitego ostygnięcia przed lukier.
Zrobić lukier: w dużej misce wymieszać ser śmietankowy, pozostałe 3 łyżki masła, biała czekolada, cukier, i wanilia, aż połączone i kremowe.
Trzepaczka krótko, aby lekko rozjaśnić.
Łyżka lukier w torbie ciasta wyposażone w końcówkę do rury lukier na babeczki, lub użyć szpatułki do rozprzestrzeniania lukier.