Czekoladowe babeczki Krówkowe z lukrem z masła orzechowego
Czekoladowe babeczki Krówkowe z lukrem z masłem orzechowym to bezmleczne przepis z 18 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 424 kalorie. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 96 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać lukier, kremowe masło orzechowe, olej roślinny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 26%. Spróbuj Czekoladowe babeczki Krówkowe z lukrem z masła orzechowego, Babeczki Fudge Brownie z lukrem z masła orzechowego, oraz Czekoladowe ciasteczka z bitym lukrem z masła orzechowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Umieść stojak na środku piekarnika. Linia 18 regularne kubki na muffinki z papierowymi wkładkami do babeczek.
Wymieszać brownie wymieszać, jajka, olej i wodę w średniej misce do mieszania, aż dobrze wymieszane. Napełnij kubki muffin do połowy pełne ciasto brownie.
Umieścić około 1 łyżka czekolady chipsy w środku ciasta.
Piec 18-20 minut lub do zestawu. Lekko schłodzić.
Wyjąć z patelni do muffinów i pozostawić do całkowitego ostygnięcia na stojakach z drutu.
Wymieszać lukier i masło orzechowe w średniej misce.
Rozłóż na wierzchu schłodzonych babeczek. Używając pojemnika z posypką dołączoną do lukru, udekoruj górę każdej babeczki.