Czekoladowe Babeczki Espresso

Czekoladowe Babeczki Espresso
Czekoladowe babeczki Espresso mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 393 kalorie, 4G białka, oraz 22g tłuszczu. Na 58 centów za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 24. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś słodko-gorzki Baton do pieczenia czekolady, masło, masło i kilka innych rzeczy, aby dziś. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czekoladowe Babeczki Espresso, Czekoladowe Babeczki Espresso, oraz Babeczki Espresso z Ganache mlecznej czekolady i polewą z białej czekolady dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia 24 kubki muffin z wkładkami papieru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
W średnim rondlu połącz masło, kakao w proszku, czekoladę i espresso w proszku. Gotować na małym ogniu, stale mieszając, aż czekolada się rozpuści i mieszanina będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
ESPRESSO InstantESPRESSO Instant
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Ostudzić przez 20 minut.
4
W dużej misce ubij cukier i jajka na średniej prędkości mikserem, aż będą puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
5
W średniej misce połączyć mąkę, sól, proszek do pieczenia i sodę oczyszczoną. Stopniowo dodawać do mieszaniny cukru, ubijając aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
6
Dodać mieszaninę czekolady, mieszając, aż będzie gładka. Wymieszać z kwaśną śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
7
Łyżka ciasta do przygotowanych kubków muffin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
8
Piec, aż Drewniany pick wstawiony w centrum wychodzi czysty, 12 do 14 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
9
Ostudzić w patelniach przez 10 minut.
10
Wyjąć z patelni i całkowicie schłodzić na stojakach z drutu.
11
Wymieszaj lub rozłóż kremowy lukier Espresso na każdej babeczce. Na wierzch w razie potrzeby polać ziarenkami espresso pokrytymi czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna Espresso Pokryte CzekoladąZiarna Espresso Pokryte Czekoladą
1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
12
W dużej misce połącz śmietanę i proszek espresso, mieszając, aż proszek espresso się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
ESPRESSO InstantESPRESSO Instant
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
13
Dodać masło i ubić na średniej prędkości mikserem, aż będzie kremowe. Stopniowo dodawać cukier cukierniczy, ubijając aż będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn