Czekoladowe Aksamitne Babeczki
Przepis czekoladowe Aksamitne babeczki może zaspokoić Amerykański głód w mniej więcej 45 minut. Ten deser ma 163 kalorie, 2G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 36 i kosztuje 23 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka mąki, wody, ozdób: czekoladowe loki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Czerwone aksamitne babeczki z polewą z białej czekolady {Red Velvet Week}, Czekoladowe Aksamitne Babeczki, oraz Czekoladowe Aksamitne Babeczki.
Instrukcje
Kęsy w kuchence mikrofalowej w wysokiej temperaturze od 1 do 1 1/2 minuty lub do stopienia i wygładzenia, mieszając w odstępach 30 sekund.
Ubij masło i cukier na średniej prędkości mikserem elektrycznym ,aż dobrze się wymieszają (około 5 minut).
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Dodać roztopioną czekoladę; ubić do wymieszania.
Przesiać razem mąkę, sodę oczyszczoną i sól. Stopniowo dodawać do mieszaniny czekolady na przemian z kwaśną śmietaną, zaczynając i kończąc mieszanką mąki. Beat z niską prędkością, aż do wymieszania po każdym dodaniu. Stopniowo dodawaj gorącą wodę w powolnym, stałym strumieniu, bijąc z niską prędkością, aż do wymieszania. Wymieszać wanilią.
Umieść 36 papierowych kubków do pieczenia w 3 (12-filiżanek) patelniach na muffinki; łyżka ciasto do filiżanek, wypełniając trzy czwarte pełne.
Piec w temperaturze 350 przez 18 do 20 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty.
Wyjąć z patelni do stojaków z drutu i pozostawić do całkowitego ostygnięcia (około 45 minut).
Dekorować, w razie potrzeby.