Przepis czekoladowe Aksamitne babeczki może zaspokoić Amerykański głód w mniej więcej 45 minut. Ten deser ma 163 kalorie, 2G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 36 i kosztuje 23 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka mąki, wody, ozdób: czekoladowe loki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Czerwone aksamitne babeczki z polewą z białej czekolady {Red Velvet Week}, Czekoladowe Aksamitne Babeczki, oraz Czekoladowe Aksamitne Babeczki.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Kęsy w kuchence mikrofalowej w wysokiej temperaturze od 1 do 1 1/2 minuty lub do stopienia i wygładzenia, mieszając w odstępach 30 sekund.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikrofalówka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Ubij masło i cukier na średniej prędkości mikserem elektrycznym ,aż dobrze się wymieszają (około 5 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
4
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko
5
Dodać roztopioną czekoladę; ubić do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
6
Przesiać razem mąkę, sodę oczyszczoną i sól. Stopniowo dodawać do mieszaniny czekolady na przemian z kwaśną śmietaną, zaczynając i kończąc mieszanką mąki. Beat z niską prędkością, aż do wymieszania po każdym dodaniu. Stopniowo dodawaj gorącą wodę w powolnym, stałym strumieniu, bijąc z niską prędkością, aż do wymieszania. Wymieszać wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda Oczyszczona
Kwaśna śmietana
Czekolada
Wanilia
Mąka Uniwersalna
Woda
Sól
7
Umieść 36 papierowych kubków do pieczenia w 3 (12-filiżanek) patelniach na muffinki; łyżka ciasto do filiżanek, wypełniając trzy czwarte pełne.
8
Piec w temperaturze 350 przez 18 do 20 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
9
Wyjąć z patelni do stojaków z drutu i pozostawić do całkowitego ostygnięcia (około 45 minut).