Czekolada Karmel Kukurydza

Czekolada Karmel Kukurydza
Czekolada karmel kukurydza jest bezglutenowe przepis z 10 porcjami. Na 6,58 zł za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 65g białka, 66 g tłuszczu, oraz w sumie 2791 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz brązowy cukier, masło, popcorn popcorn, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Sprawdza się jako kosztowna przystawka. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%, co jest dobre. Podobne przepisy to Karmel Kukurydza Gorąca Czekolada, Czekolada Karmel Kukurydza, oraz Czekoladowe Karmelowe Babeczki Kukurydziane.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni (120 stopni C). Zalać dużą patelnię sprayem do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Mrożonego Wegetariańskiego Mięsa W Kawałkach2 Szklanki Mrożonego Wegetariańskiego Mięsa W Kawałkach
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Do Dekoracji KanapekDo Dekoracji Kanapek
2
Umieść popcorn na patelni i utrzymaj ciepło w piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Kolorowych Posypek Lub Kolorowego Cukru3 łyżki Kolorowych Posypek Lub Kolorowego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Do Dekoracji KanapekDo Dekoracji Kanapek
3
W ciężkim rondlu na średnim ogniu połącz brązowy cukier, 1 szklankę masła i 1/2 szklanki syropu kukurydzianego.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
(oderwany Od łodygi)(oderwany Od łodygi)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Oczyszczone Całe Kalmary (około 1 Funta)4 Oczyszczone Całe Kalmary (około 1 Funta)
4
Ciepło, bez mieszania, do 250 do 265 stopni F (121 do 129 stopni C), lub aż niewielka ilość syropu upuszczona do zimnej wody tworzy sztywną piłkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości
5
Zdjąć z ognia i wymieszać wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
6
Polać popcornem syropem i wymieszać. Zwróć popcorn do piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Kolorowych Posypek Lub Kolorowego Cukru3 łyżki Kolorowych Posypek Lub Kolorowego Cukru
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Dekoracji KanapekDo Dekoracji Kanapek
7
W tym samym rondlu połącz chipsy czekoladowe z pozostałą 1/2 szklanki masła i 2 szklanki syropu kukurydzianego. Gotować, mieszając, na średnim ogniu, aż czekolada się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Mleka 2%1/2 łyżeczki Mleka 2%
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
(oderwany Od łodygi)(oderwany Od łodygi)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Oczyszczone Całe Kalmary (około 1 Funta)4 Oczyszczone Całe Kalmary (około 1 Funta)
8
Wyjąć z ognia i szybko zalać popcornem, mieszając, aby pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Kolorowych Posypek Lub Kolorowego Cukru3 łyżki Kolorowych Posypek Lub Kolorowego Cukru
9
Włożyć popcorn do piekarnika na 30-40 minut, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Kolorowych Posypek Lub Kolorowego Cukru3 łyżki Kolorowych Posypek Lub Kolorowego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Dekoracji KanapekDo Dekoracji Kanapek
10
Wyjąć i wylać na woskowany papier wyłożony arkusze do całkowitego ostygnięcia.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje10
Ocena Zdrowia35
Magazyn