Czekolada-karmel Cafe au Lait
Czekolada-karmel Cafe au Lait jest bezglutenowe przepis z 3 porcjami. Ta przystawka ma 112 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz syrop o smaku czekoladowym, mocno kawę, syrop i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to kreolskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 12 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Z łyżeczką ocena 15%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Czekoladowe ciasteczka Kahlua z lukrem Cafe au Lait, Café au Lait Crema, oraz Cafe Au Lait Budyń.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki w małym rondlu. Doprowadzić do duszenia na średnim ogniu, stale mieszając.
Zdjąć z ognia; wymieszać wanilią.
Wlać 3/4 filiżanki parzonej kawy do każdego kubka.
Dodaj 1/4 szklanki mieszanki mleka do każdego kubka, dobrze mieszając.
Polecane wino: Albarino, Wino Różane, Sauvignon Blanc
Cajun w menu? Spróbuj sparować z Albarino, rosé Wine i Sauvignon Blanc. Te niskie taniny, niższe wina alkoholowe będą uzupełniać ciepło w pikantnych potrawach cajun, zamiast sprawiać, że usta palą się bardziej. Salneval Albarino z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 9 dolarów za butelkę.
Salneval Albarino
Jasny słomkowy kolor, nos tego Albariño jest uwodzicielski z miodem, gruszką i tropikalnymi owocami i niewielkim składnikiem mineralnym. Jest pikantny i pikantny z cytrusowymi i kwiatowymi smakami w ustach, ale jednocześnie jest okrągły i miękki time.It doskonale komponuje się ze świeżymi owocami morza i skorupiakami; jest idealnym dodatkiem do słonej, pikantnej kuchni azjatyckiej; a także świetnie nadaje się jako wino koktajlowe. Prawdziwie żądni przygód miłośnicy jedzenia zadziwią i zainspirują swoich przyjaciół, serwując go z nieprawdopodobnym, ale fantastycznym połączeniem tradycyjnych żeberek z grilla ze słodkim, lekko pikantnym sosem pomidorowym.