Czekolada i ser Duński

Czekolada i ser Duński
Czekolada i ser Duński wymaga około 30 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 162 kalorie, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 29 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 8. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan ekstrakt, sól morska, mąka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 834 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Ser Czekoladowy Duński, Chocolate Cream Cheese Danish, oraz Czekolada, jagody i serek śmietankowy Duński.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Umieść stojak piekarnika na środku piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Linia 2 blachy do pieczenia z pergaminem. Odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ziarna Espresso Oblane Ciemną CzekoladąZiarna Espresso Oblane Ciemną Czekoladą
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Nadzienie: w małej misce wymieszać sery, żółtko, mąkę, cukier, wanilię i sól na gładką masę. Wchodzisz w czekoladowe chipsy. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Pokrój każdy arkusz ciasta na 4 równe kwadraty. Umieść 4 placki ciasta na każdej przygotowanej blasze do pieczenia. Łyżka około 2 do 3 łyżeczek nadzienia do środka każdego kawałka ciasta. Złóż 1 róg ciasta po przekątnej nad nadzieniem, aby w promieniu 1 cala od przeciwległego rogu. Używając pędzla do ciasta, lekko posmaruj złożoną część ubitym jajkiem. Złóż przeciwległy róg na jajko-Szczotkowane ciasto, aby utworzyć otwarty Duński.
Składniki, których będziesz potrzebować
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
5
Posmarować ciasto z ubitym jajkiem i piec, aż nadmuchnie i złocisty, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Wyjąć z piekarnika i ostudzić przez 5 minut przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn