Czekolada i ser Duński
Czekolada i ser Duński wymaga około 30 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 162 kalorie, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 29 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 8. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan ekstrakt, sól morska, mąka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 834 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Ser Czekoladowy Duński, Chocolate Cream Cheese Danish, oraz Czekolada, jagody i serek śmietankowy Duński.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Umieść stojak piekarnika na środku piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Linia 2 blachy do pieczenia z pergaminem. Odstawić.
Nadzienie: w małej misce wymieszać sery, żółtko, mąkę, cukier, wanilię i sól na gładką masę. Wchodzisz w czekoladowe chipsy. Odstawić.
Pokrój każdy arkusz ciasta na 4 równe kwadraty. Umieść 4 placki ciasta na każdej przygotowanej blasze do pieczenia. Łyżka około 2 do 3 łyżeczek nadzienia do środka każdego kawałka ciasta. Złóż 1 róg ciasta po przekątnej nad nadzieniem, aby w promieniu 1 cala od przeciwległego rogu. Używając pędzla do ciasta, lekko posmaruj złożoną część ubitym jajkiem. Złóż przeciwległy róg na jajko-Szczotkowane ciasto, aby utworzyć otwarty Duński.
Posmarować ciasto z ubitym jajkiem i piec, aż nadmuchnie i złocisty, o 15 protokół.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić przez 5 minut przed podaniem.