Czekolada Bezglutenowa Chex ® Caramel Crunch
Bezglutenowa czekolada Chex ® Caramel Crunch może być tylko przysmakiem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 168 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać sody oczyszczonej, brązowy cukier, syrop kukurydziany, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gluten-Free Chex® Caramel Corn, Bezglutenowe batony orzechowe i czekoladowe Chex™ , oraz Ballpark Caramel Popcorn Crunch: A No-Fuss, 4-Składnik, Naturalnie Bezglutenowe & Wegańskie Uczta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Do dużej miski do mikrofalówki, odmierz płatki; odstawić. Arkusz cookie linii z papieru woskowanego.
W 2-cup microwavable miarki, mikrofalowy brązowy cukier, masło i syrop kukurydziany odkryte na wysoki 1 do 2 minut, mieszając po 1 minucie, aż stopi się i gładkie. Wymieszać z sodą oczyszczoną do rozpuszczenia.
Wlać płatki zbożowe, mieszając do równomiernego pokrycia. Kuchenka mikrofalowa na wysokie 3 minuty, mieszając co minutę.
Rozłóż na arkuszu ciasteczek. Fajne 10 minut. Rozbij na kawałki wielkości kęsa.
W małej misce do mikrofalówki, kuchenka mikrofalowa vanilla pieczenia chips odkryte na wysoki o 1 minutę 30 sekund lub aż chipsy mogą być mieszane gładkie (miska będzie gorąca).
Mżawka na przekąskę. Przechowywać w lodówce, aż zestaw. Przechowywać w szczelnie zakrytym pojemniku.