Czas na drinka: biskup
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na napoje, więc daj czas na drinka: spróbuj. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 68 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. 22 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz koniak, imbir, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Czas na drinka: Mai Tai, Czas na drinka: Gin-Gin Mule, oraz Czas na drinka: przystawka nr 4 dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umyć pomarańczę i przebić skórę goździkami, pozostawiając pąki wystające z pomarańczowej skóry. Kontynuuj, aż pomarańcza będzie dobrze wysadzana goździkami.
Umieścić pomarańczę na naczyniu do pieczenia i piec w nagrzanym piekarniku 350 stopni, aż skóra jest lekko tosty, 60 do 90 minut.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić.
Podgrzać port i wody w rondlu, aż delikatnie gotować. Wymieszać z cukrem i przyprawami.
Pomarańczę pokroić w plasterki i dodać ją wraz z sokiem do patelni portu (lub można uzyskać fantazyjne i umieścić to wszystko w rozgrzanej misce) wraz z koniakiem, jeśli używasz. Wymieszać i podawać.