Czas na drinka: Apple Toddy
Czas na drinka: Apple Toddy jest bezglutenowe i wegańskie napój. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 134 kalorie. Ten przepis służy 2. Jeśli masz pod ręką wodę, brandy jabłkowe, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 31 mówi, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Czas na drinka: Apple Blow Fizz, Czas na drinka: Mai Tai, oraz Czas na drinka: Weeski.
Instrukcje
Obrać i rdzeń jabłko i owinąć w pergamin, aby nie rozpadło się.
Umieścić na patelni do pieczenia i piec w temperaturze 350 przez 30-45 minut, aż będzie bardzo miękki.
Opłucz dwa kubki wrzącą wodą, aby wstępnie podgrzać, a następnie włóż do każdego 1 łyżkę cukru lub syropu.
Dodaj odrobinę wrzącej wody i mieszaj, aż cukier się rozpuści..
Dodaj 2 uncje brandy jabłko do każdego z kubków.
Pokrój jabłko na pół i umieść każdą połowę w jednym z kubków. Używając muddlera lub drewnianej łyżki, zmiażdż jabłko na miąższ.
Dodaj jedną lub dwie uncje wrzącej wody do smaku i mieszaj, aż jabłko całkowicie się rozpadnie. Przecedzić do świeżego ciepłego kubka (Opcjonalnie) i zetrzeć gałkę muszkatołową na wierzchu napoju.