Czas na drinka: Apple Toddy

Czas na drinka: Apple Toddy
Czas na drinka: Apple Toddy jest bezglutenowe i wegańskie napój. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 134 kalorie. Ten przepis służy 2. Jeśli masz pod ręką wodę, brandy jabłkowe, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 31 mówi, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Czas na drinka: Apple Blow Fizz, Czas na drinka: Mai Tai, oraz Czas na drinka: Weeski.

Instrukcje

1
Obrać i rdzeń jabłko i owinąć w pergamin, aby nie rozpadło się.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
2
Umieścić na patelni do pieczenia i piec w temperaturze 350 przez 30-45 minut, aż będzie bardzo miękki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Opłucz dwa kubki wrzącą wodą, aby wstępnie podgrzać, a następnie włóż do każdego 1 łyżkę cukru lub syropu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
4
Dodaj odrobinę wrzącej wody i mieszaj, aż cukier się rozpuści..
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
5
Dodaj 2 uncje brandy jabłko do każdego z kubków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Apple BrandyApple Brandy
6
Pokrój jabłko na pół i umieść każdą połowę w jednym z kubków. Używając muddlera lub drewnianej łyżki, zmiażdż jabłko na miąższ.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
7
Dodaj jedną lub dwie uncje wrzącej wody do smaku i mieszaj, aż jabłko całkowicie się rozpadnie. Przecedzić do świeżego ciepłego kubka (Opcjonalnie) i zetrzeć gałkę muszkatołową na wierzchu napoju.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
3 łyżki Suchej Musztardy,3 łyżki Suchej Musztardy,
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
TrudnośćŚredni
Gotowe W50 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia1
Magazyn