Czarny SOS Cumberland
Czarny SOS Cumberland może być tylko sosem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 1 i kosztuje 5,62 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 1163 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę cytrynową, brązowy cukier, skórkę pomarańczową i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to SOS Cumberland, Medaliony wieprzowe z sosem Cumberland, oraz Kotlety wieprzowe z sosem Cumberland.
Instrukcje
Rozgrzać olej roślinny w dużym rondlu na średnim ogniu. Gotować i mieszać cebulę w gorącym oleju, aż prawie ciemnobrązowy, 10 do 15 protokół.
Wlać wino do rondla, doprowadzić do duszenia i gotować, aż zmniejszy się o połowę, o 1 minutę; zdjąć patelnię z ognia.
Wymieszaj galaretkę z porzeczek, sok pomarańczowy, skórkę pomarańczową, skórkę z cytryny, sok z cytryny, brązowy cukier, czarny pieprz, musztarda w proszku, imbir, pieprz cayenne i sól w mieszaninie cebuli do połączenia.
Doprowadzić sos do wrzenia; zdjąć z ognia.