Czarny Dorsz Z Miso

Czarny Dorsz Z Miso
Czarny dorsz z Miso może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 173g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 1236 kalorii. Na 17,37 zł / porcja, ten przepis okładki 52% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz filety z dorsza, cukier granulowany, mirin i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cukier granulowany, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciastka Truskawkowo-Lawendowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Miso Czarny Sezam Karmelowy Popcorn Kulki + 15 Słodkich Sposobów Użycia Miso, Dorsz czarny z Miso (miso-marynowany dorsz Czarny), oraz Czarny dorsz z Miso dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dniu, w którym chcesz jeść, wyjmij dorsza z lodówki na 2 - 3 godziny przed gotowaniem. Rozgrzej piekarnik do 200C (400F). Miso zetrzyj z dorsza (nie myj i nie opłucz) i połóż na blasze do pieczenia. Najpierw umieść rybę na grillu lub na patelni brojlerów i grilluj lub piecz, aż powierzchnia i skóra zaczną brązowieć. Następnie piec przez 10-12 minut. To wszystko!O Aun KohAun zawsze kochał Jedzenie i Podróże, pasje przekazywane mu od rodziców. Ta fundacja, plus tło w mediach, popchnął go do rozpoczęcia pulchnego mężulka w 200
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
MisoMiso
Połowa Rozmiaru 41 Wstępnie Obgotowana I KrewetkiPołowa Rozmiaru 41 Wstępnie Obgotowana I Krewetki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Mieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny PieprzMieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Uda I Nogi Z KurczakaUda I Nogi Z Kurczaka
5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę
2
Uwielbia to, że ta strona pozwala mu pisać o rzeczach, które uwielbia-jedzeniu, stylu, podróżach, żonie i dwójce dzieci!Więcej Postów (648)

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na dorsza. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować rozwijać Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia61
Magazyn