Czarno-biały Anioł Food Cake
Czarno-biały Anioł jedzenie ciasto trwa wokół 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 214 kalorii, 5G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz serek, sól, białka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Czarno-biały Anioł Food Cake, Triple Berry Angel Food Cake Roll (czerwony, biały i niebieski deser) + wideo, oraz Angel Food Cake.
Instrukcje
Aby przygotować ciasto, lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Połączyć mąkę i 3/4 szklanki cukru granulowanego, mieszając trzepaczką; odstawić.
W dużej misce umieścić śmietanę z kamienia nazębnego, soli i białek; ubić mikserem z dużą prędkością, aż się spieni.
Dodaj pozostałe 3/4 szklanki cukru granulowanego, 1 łyżkę na raz, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty. Ubić w soku i 1/2 łyżeczki wanilii. Przesiać mieszaninę mąki na mieszaninę białka jaja, 1/4 szklanki na raz; złożyć po każdym dodaniu.
Połówkę ciasta łyżka do 10-calowej miski rurki, równomiernie rozprowadzając. Złamać kieszenie powietrzne, przecinając ciasto nożem. Przesiać 2 łyżki kakao na pozostałym cieście; złożyć. Łyżka ciasta kakaowego równomiernie na wierzchu ciasta waniliowego; przełamać kieszenie powietrzne, przecinając warstwę kakao nożem.
Piec w temperaturze 325 przez 55 minut lub do momentu, gdy ciasto wróci po delikatnym dotknięciu. Odwrócić patelnię; całkowicie schłodzić. Poluzuj ciasto z boków patelni za pomocą wąskiej metalowej szpatułki. Odwróć ciasto na talerz.
Aby przygotować glazurę, umieść cukier puder, serek, mleko i 1 łyżeczkę wanilii w średniej misce; ubić mikserem na średniej prędkości, aż będzie gładka.
Mżawka połowę glazury na ciasto.
Dodaj 3/4 łyżeczki kakao do pozostałej glazury; dobrze wymieszać, aby połączyć.
Mżawka polewa kakaowa na ciasto. Przechowywać w lodówce 5 minut lub do momentu ustawienia glazury.
W razie potrzeby udekoruj truskawkami.