Czarno-biały Anioł Food Cake

Czarno-biały Anioł Food Cake
Czarno-biały Anioł jedzenie ciasto może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis deser. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 626 kalorii, 10g białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Mieszanka ekstraktu z wanilii, śmietana, białka jaj i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Czarno-biały Anioł Food Cake, Triple Berry Angel Food Cake Roll (czerwony, biały i niebieski deser) + wideo, oraz Angel Food Cake.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Połączyć 1/2 szklanki cukru z mąką i przesiać je razem 4 razy. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
4
Białka, sól i śmietanę z kamienia nazębnego umieścić w misce miksera elektrycznego wyposażonego w mocowanie trzepaczki i ubijać na dużej prędkości, aż jajka utworzą średnio jędrne szczyty, około 1 minuty. Mikser na średniej prędkości, dodać pozostałe 1 1/2 szklanki cukru, posypując go na ubitych białek. Beat na dużej prędkości przez kilka minut, aż gruby i błyszczący.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Białka JajBiałka Jaj
CukierCukier
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Dodać wanilię i nadal ubijać, aż bardzo gruby, o 1 więcej minut. Ubite białka zeskrobać do dużej miski. Przesiać 1/4 mieszanki mąki na białka i bardzo ostrożnie złożyć do ciasta za pomocą gumowej szpatułki. Kontynuuj dodawanie mąki w 3 równych dodatkach, przesiewanie i składanie, aż wszystko zostanie włączone. Złóż startą czekoladę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
CzekoladaCzekolada
WaniliaWanilia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Wlać ciasto do nie rozgrzanej 10-calowej patelni rurowej, wygładzić wierzch i piec przez 35 do 45 minut, aż wróci do dotyku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
7
Wyjmij ciasto z piekarnika i odwróć patelnię na regale chłodzącym. Gdy ostygnie, Uruchom cienki, elastyczny nóż wokół ciasta, aby usunąć go z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
NóżNóż
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
8
Do polewy czekoladowej, umieścić kawałki czekolady i śmietany w żaroodpornej misce na patelni gotującej się wody i mieszać, aż czekolada topi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
Polewa CzekoladowaPolewa Czekoladowa
Krem CiężkiKrem Ciężki
CzekoladaCzekolada
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
PatelniaPatelnia
9
Wlać czekoladę na wierzchu ostudzonego ciasta na pokrycie góry całkowicie i pozostawić do mżawki w dół boki. Jeśli pozostał Ci polewa czekoladowa, możesz podawać ją z boku z ciastem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polewa CzekoladowaPolewa Czekoladowa
CzekoladaCzekolada
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn