Czarno-biały Anioł Food Cake
Czarno-biały Anioł jedzenie ciasto może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis deser. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 626 kalorii, 10g białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Mieszanka ekstraktu z wanilii, śmietana, białka jaj i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Czarno-biały Anioł Food Cake, Triple Berry Angel Food Cake Roll (czerwony, biały i niebieski deser) + wideo, oraz Angel Food Cake.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Połączyć 1/2 szklanki cukru z mąką i przesiać je razem 4 razy. Odstawić.
Białka, sól i śmietanę z kamienia nazębnego umieścić w misce miksera elektrycznego wyposażonego w mocowanie trzepaczki i ubijać na dużej prędkości, aż jajka utworzą średnio jędrne szczyty, około 1 minuty. Mikser na średniej prędkości, dodać pozostałe 1 1/2 szklanki cukru, posypując go na ubitych białek. Beat na dużej prędkości przez kilka minut, aż gruby i błyszczący.
Dodać wanilię i nadal ubijać, aż bardzo gruby, o 1 więcej minut. Ubite białka zeskrobać do dużej miski. Przesiać 1/4 mieszanki mąki na białka i bardzo ostrożnie złożyć do ciasta za pomocą gumowej szpatułki. Kontynuuj dodawanie mąki w 3 równych dodatkach, przesiewanie i składanie, aż wszystko zostanie włączone. Złóż startą czekoladę.
Wlać ciasto do nie rozgrzanej 10-calowej patelni rurowej, wygładzić wierzch i piec przez 35 do 45 minut, aż wróci do dotyku.
Wyjmij ciasto z piekarnika i odwróć patelnię na regale chłodzącym. Gdy ostygnie, Uruchom cienki, elastyczny nóż wokół ciasta, aby usunąć go z patelni.
Do polewy czekoladowej, umieścić kawałki czekolady i śmietany w żaroodpornej misce na patelni gotującej się wody i mieszać, aż czekolada topi.
Wlać czekoladę na wierzchu ostudzonego ciasta na pokrycie góry całkowicie i pozostawić do mżawki w dół boki. Jeśli pozostał Ci polewa czekoladowa, możesz podawać ją z boku z ciastem.