Czarno-białe ciasteczka inspirowane Zabarem
Czarno-białe ciasteczka inspirowane przez Zabara mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 32 porcje z 166 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz wanilię, cukier puder, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 32 minuty. 23 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasteczka Czarno-Białe, Ciasteczka czarno-białe, oraz Ciasteczka czarno-białe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. przygotuj dwie duże blachy do pieczenia wyłożone pergaminem. Nie smaruj patelni, ponieważ spray / masło sprawi, że patelnie będą zbyt śliskie, a ciasteczka mogą się rozprzestrzeniać.Mikser elektryczny, ubić masło i cukier, aż będzie gładkie i kremowe.
Dodawać jajka po kolei, następnie stopniowo dodawać mleko, a następnie ekstrakty, sól i proszek do pieczenia. Dobrze wymieszać, aby proszek do pieczenia był równomiernie rozprowadzony. Wymieszaj mąkę tortową, a następnie dodaj pozostałą mąkę. Ciasto nie powinno być suche, ale powinno utrzymać swój kształt, gdy wyłożysz je na tacę.Używając bardzo obficie czubata łyżka, upuść ciasto na blachy do pieczenia odstępy 2 cale od siebie.
Piec przez 12 minut lub aż brzegi zaczną brązowieć.
Wyjąć z blachy do pieczenia i ostudzić.Ustaw dekorowanie worek nieobcięty i bez końcówki w szklance i pociągnij boki w dół, aby trochę mankiet .aby biały lukier, połączyć cukier puder, śmietana, mleko i syrop kukurydziany w misce i mieszać do zgęstnienia. Wymieszać z syropem kukurydzianym i wanilią.
Dodaj więcej mleka, 1 łyżeczkę na raz, mieszając, aż ciasto będzie cienkie, ale wciąż wystarczająco grube, aby wyjąć z worka (trochę grubsze niż klej).
Przenieś do dekoracyjnej torby.Powtórz te same czynności z czarnym lukier przepis, tylko dodać kakao w proszku wraz z cukrem pudrem.
Przenieś do innej ozdobnej torby.Gdy ciasteczka są całkowicie chłodne, odwróć je tak, aby płaska strona była do góry. Odetnij końcówkę z białej torebki i wyetnij białą polewę ponad połowę każdego ciastka. Powtórz z czarnym lukrem.
Pozostaw ciasteczka w temperaturze pokojowej lub schłodzić, aż polewa będzie jędrna.