Czekoladowe włoskie ciasto z kremem jest Wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 151 g tłuszczu, oraz w sumie 2917 kalorii. Na 4,32 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 64 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka cukru, ekstrakt z wanilii, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia awesome spoonacular wynik 84%. Podobne przepisy to Czekoladowe Włoskie Ciasto Z Kremem, Włoskie Ciasto Z Kremem, oraz Włoskie ciasto kremowe II.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Tłuszcz i mąka trzy 8-calowe okrągłe patelnie do ciast. Oddzielić jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Śmietana 1/2 szklanki masła, skrócenie i cukier razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skracanie
Masło
Krem
Cukier
3
Dodać żółtka, po jednym na raz, ubijając po każdym dodaniu. Wymieszać 1 łyżeczkę wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jaja
Wanilia
4
Soda, mąka i 1/4 szklanki kakao przesiać razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kakao W Proszku
Mąka Uniwersalna
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
5
Dodać na przemian z maślanką do kremowanej mieszanki, zaczynając i kończąc na suchych składnikach. Wymieszaj z kokosem i 1 szklanką posiekanych orzechów pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Orzechów Pekan
Maślanka
Kokos
6
Ubij białka, aż utworzą się sztywne szczyty i złóż na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj
7
Wlać ciasto do przygotowanych patelni.
8
Piec w temperaturze 325 stopni F (165 stopni C) przez 25 do 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
9
Niech ciasto ostygnie całkowicie przed lukier między warstwami i po bokach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier
10
Aby lukier: śmietana Serek i masło razem. Przesiać cukier cukierniczy i 1/4 szklanki kakao, ubijając trochę na raz, aż dobrze śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Lukier
Masło
Kakao W Proszku
Krem
Cukier
11
Dodaj 1 łyżeczkę wanilii i 1 szklankę orzechów pekan.
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Można spróbować Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenci bardzo to lubią z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 60 dolarów za butelkę.