Czarne kotlety wieprzowe z grilla z marchewką Calineczką

Czarne kotlety wieprzowe z grilla z marchewką Calineczką
Czarne kotlety wieprzowe z grilla z marchewką Calineczką mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 533 kalorie. Na 3,07 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, masło, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć ziemi ziele angielskie można śledzić to danie główne z Ziele angielskie Angel Food Cakes z twarogiem ananasowym i suszonym w piecu Pi jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Wolnoopalacz miód Grillowany pieczeń wieprzowa z marchewką, Kotlety Wieprzowe Z Grilla, oraz Kotlety Wieprzowe Z Grilla dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać masło i oliwę z oliwek w garnku 4-do 5-quart na średnim ogniu, aż piana ustąpi. Ugotować cebulę, posiekany czosnek, jalapeo, i rodzynki, przykryte, mieszając od czasu do czasu, aż cebula zacznie brązowieć, 7 do 9 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
RodzynkiRodzynki
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodaj bourbon (zachowaj ostrożność; alkohol może się zapalić) i gotuj, skrobając brązowe kawałki, aż większość płynu odparuje, około 2 minut. Wymieszać z kawą, następnie gotować, aż większość płynu odparuje, 3 do 5 minut. Powtórz z colą.
Składniki, których będziesz potrzebować
AlkoholAlkohol
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
KawaKawa
ColaCola
3
Dodać ketchup, sos sojowy, ocet, melasa, sos Worcestershire, pasta z czarnej fasoli, i czekolada i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
CzekoladaCzekolada
Sos SojowySos Sojowy
MelasaMelasa
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
OcetOcet
4
Dodać przyprawy i 1 łyżeczka pieprzu i dusić na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż bardzo gruby, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
PrzyprawyPrzyprawy
5
Wyjąć z ognia i ostudzić 15 minut. Czysty sos w blenderze z pozostałymi 2 ząbkami czosnku, sokiem z limonki i olejem sezamowym, aż będzie gładki i gęsty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
Olej SezamowyOlej Sezamowy
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1
Rozetrzyj 6 łyżek sosu na kotlety wieprzowe i marynuj, schłodzone, w dużym płytkim naczyniu do pieczenia co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
SOSSOS
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
2
Rozgrzej piekarnik do 177° z półką w środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Nadmiar marynaty zetrzyj z kotletów papierowym ręcznikiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
4
Rozgrzać olej w 12-calowej ciężkiej patelni na średnim ogniu, aż się połyska, następnie brązowe kotlety w 2 partiach, obracając raz, o 2 minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Przenieś do 4-stronnej patelni z blachy (patelnia rezerwowa) i piecz kotlety w piekarniku, aż termometr do odczytu błyskawicznego włożony do środka kotletów zarejestruje 148 do 66° dla soczystego różowego mięsa, 20 do 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PatelniaPatelnia
PiekarnikPiekarnik
6
Przenieś do deski do krojenia i pozwól odpocząć podczas gotowania marchwi.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
1
Roztopić masło w reserved patelni na średnim ogniu, a następnie gotować marchewki, mieszając od czasu do czasu, 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać wermut i sok z cytryny i gotować, pod przykryciem, 2 protokół. Odsłaniać i gotować na wolnym ogniu, aż większość płynu odparuje i marchewki są miękkie, 4 do 5 minut. Doprawić koszerną solą i pieprzem. Podziel marchew wzdłuż o połowę, a następnie wróć do patelni i utrzymaj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
WermutWermut
MarchewMarchew
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Kotlety wieprzowe podawać z marchewką i pozostałym sosem na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
MarchewMarchew
SOSSOS
4
Uwagi kucharzy: kotlety schabowe można marynować do 5 godzin. Sos Barbecue utrzymuje schłodzony, 1 miesiąc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos BarbecueSos Barbecue
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe

Składniki

2Spód: okruszki z herbatników grahamudziec jagnięcy (wyjęty z lodówki i pozostawiony w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed przygotowaniem)udziec jagnięcy (wyjęty z lodówki i pozostawiony w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed przygotowaniem)28papryka habanerosłodko-gorzka czekolada (60-70% kakao), posiekanasłodko-gorzka czekolada (60-70% kakao), posiekana591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewhisky bourbon (zalecane: Maker's Mark)whisky bourbon (zalecane: Maker's Mark)12Marchewki calineczkowe lub inne marchewki niemowlęce (2 pęczki; około 1 funta), przycięteMarchewki calineczkowe lub inne marchewki niemowlęce (2 pęczki; około 1 funta), przycięte1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreocayennecayenne591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecolacola2warzywo (np. szpinak)musztarda suchamusztarda sucha591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweWytrawny wermutWytrawny wermut1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoziele angielskie mieloneziele angielskie mielone1świeże jalapeño, drobno posiekane, w tym nasionaświeże jalapeño, drobno posiekane, w tym nasiona591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweopakowanie szynki delikatesowej pokrojonej w cienkie plasterkiopakowanie szynki delikatesowej pokrojonej w cienkie plasterki6krewetki i żyłkiSól koszerna do smakuSól koszerna do smaku2Spód: okruszki z herbatników grahamświeży sok z cytrynyświeży sok z cytryny2Spód: okruszki z herbatników grahamświeży sok z limonkiświeży sok z limonki1porcja startego parmezanumelasa (najlepiej czarna)melasa (najlepiej czarna)1warzywo (np. szpinak)steki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu227papryka habanerofiliżanki posiekanej cebuli (ofiliżanki posiekanej cebuli (o6(1 1/4-do 1 1/2-cala grubości) kotlety wieprzowe z kością w żebrach (w sumie około 4 funtów), pieczone w razie potrzeby(1 1/4-do 1 1/2-cala grubości) kotlety wieprzowe z kością w żebrach (w sumie około 4 funtów), pieczone w razie potrzeby591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 laska cynamonu (1-1/2 cala)1 laska cynamonu (1-1/2 cala)1porcja startego parmezanuKoreańska pasta z czarnej fasoliKoreańska pasta z czarnej fasoli2Spód: okruszki z herbatników grahamAzjatycki olej sezamowyAzjatycki olej sezamowy1warzywo (np. szpinak)papryka wędzona na gorąco (pimentón picante)papryka wędzona na gorąco (pimentón picante)2Spód: okruszki z herbatników grahampieczeń z polędwicy wieprzowej, przyciętapieczeń z polędwicy wieprzowej, przycięta591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemocna kawa parzonamocna kawa parzona1porcja startego parmezanumasło niesolonemasło niesolone3Spód: okruszki z herbatników grahammasło niesolonemasło niesolone1porcja startego parmezanu1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw7ząbki czosnku, 5 posiekanych i 2 pozostawione w całości, podzieloneząbki czosnku, 5 posiekanych i 2 pozostawione w całości, podzielone1porcja startego parmezanuSos WorcestershireSos Worcestershire

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir i Riesling są doskonałym wyborem dla kotletów wieprzowych. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Lapis Luna Chardonnay z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Skórka pomarańczowa, dojrzały ananas, tosty i wanilia na nosie. Pełnowartościowe, świeże i żywe, z bujną białą brzoskwinią i dojrzałymi smakami jabłek, które prowadzą do pikantnego wykończenia z masłem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia23
Magazyn