Przepis Black Bean Sweet Potato Enchiladas jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Na 2,34 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 497 kalorii. Mieszanka salsa verde, mielony kminek, pieczone chiles i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. 133 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Słodkie Ziemniaki Czarna Fasola Enchiladas, Słodkie ziemniaki i czarna fasola Enchiladas, oraz Słodkie ziemniaki i czarna fasola Enchiladas.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Stoltz Organic Pinot Noir z 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.