Czarna Fasola Szparagowa
Blackened Green Beans może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 97 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka pieprzu, soli, parmezanu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 20%. Spróbuj Fasolka Szparagowa Z Czerniejącą Szałwią I Orzechami Laskowymi, Fasolka szparagowa z Czerniejącą szałwią i orzechami laskowymi, oraz fasola szparagowa z fermentowaną czarną fasolą ~ aka brudna fasola szparagowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W średnim garnku z sosem doprowadzić wodę do wrzenia i dodać 1 łyżeczkę soli.
Dodać fasolkę szparagową i blanszować przez 2 do 3 minut.
Wyjąć z wody i natychmiast umieścić w łaźni wodnej z lodem.
W średniej misce dokładnie wymieszać wszystkie suche składniki, w tym 2 łyżeczki soli morskiej. Wrzucić zieloną fasolkę w mieszaninie. W dużej patelni saute, dodać olej i ciepła do prawie palenia.
Dodać fasolkę szparagową i gotować, aż przyprawy zaczną czernieć, około 2 protokół. Po zakończeniu dodaj masło, Wrzuć, połóż na talerzu i udekoruj parmezanem.