Czarna Fasola Szparagowa

Czarna Fasola Szparagowa
Blackened Green Beans może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 97 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka pieprzu, soli, parmezanu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 20%. Spróbuj Fasolka Szparagowa Z Czerniejącą Szałwią I Orzechami Laskowymi, Fasolka szparagowa z Czerniejącą szałwią i orzechami laskowymi, oraz fasola szparagowa z fermentowaną czarną fasolą ~ aka brudna fasola szparagowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W średnim garnku z sosem doprowadzić wodę do wrzenia i dodać 1 łyżeczkę soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Dodać fasolkę szparagową i blanszować przez 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
4
Wyjąć z wody i natychmiast umieścić w łaźni wodnej z lodem.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
5
W średniej misce dokładnie wymieszać wszystkie suche składniki, w tym 2 łyżeczki soli morskiej. Wrzucić zieloną fasolkę w mieszaninie. W dużej patelni saute, dodać olej i ciepła do prawie palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Sól MorskaSól Morska
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
PatelniaPatelnia
6
Dodać fasolkę szparagową i gotować, aż przyprawy zaczną czernieć, około 2 protokół. Po zakończeniu dodaj masło, Wrzuć, połóż na talerzu i udekoruj parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
ParmezanParmezan
MasłoMasło
PrzyprawyPrzyprawy
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn