Czarna fasola i warzywa nad ryżem to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 20g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 520 kalorii. Na 1,87 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sól, pieprz, przetartą szałwię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Miska ryżu z pikantnym kurczakiem, pieczonymi słodkimi ziemniakami i warzywami, czarną fasolą i jarmużem, Miska Prosa Z Czarną Fasolą I Warzywami, oraz Warzywa smażone z czarną fasolą i kuskusem.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick pokrytej sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodaj cebulę i seler; smażyć 5 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Dodać słodkie ziemniaki i następne 9 składników; dobrze wymieszać. Doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 45 minut lub aż warzywa będą miękkie.