Czarna fasola i ryż
Czarna fasola i ryż to bezglutenowe i wegańskie przepis z 10 porcjami. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 117 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka ryżu, pieprz cayenne, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 45%, co jest solidne. Spróbuj Ryż i czarna fasola (kuchenka Do Gotowania ryżu), Czarna Fasola I Ryż, oraz Czarna fasola i ryż dla podobnych receptur.
Instrukcje
W garnku na średnim ogniu podgrzać olej.
Dodaj cebulę i czosnek i saute przez 4 protokół.
Dodać ryż i saute 2 protokół.
Dodać bulion warzywny, doprowadzić do wrzenia, przykryć i obniżyć ogień i gotować przez 20 minut.
Dodaj przyprawy i czarną fasolę.