Czarna fasola i kotlety wieprzowe

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj czarnej fasoli i kotletów wieprzowych. Ten przepis służy 4. Na 1,69 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 43g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 435 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz kotlety wieprzowe, mielony pieprz, kolendra i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest dobre. Spróbuj Kotlety wieprzowe po karaibsku z czarną fasolą, Kotlety wieprzowe kubańskie z czarną fasolą Busha Fiesta Grillin' Beans, oraz Kotlety schabowe z białą fasolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kotlety schabowe doprawiamy odpowiednią ilością pieprzu. Wybierz patelnię wystarczająco dużą, aby pomieścić wszystkie cztery kotlety wieprzowe w jednej warstwie.
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu. Brązowe kotlety wieprzowe po obu stronach.
Fasolę i salsę zalać kotletami schabowymi i doprawić kolendrą. Doprowadzić płyn do wrzenia, zmniejszyć ciepło do średnio-niskiego i przykryć. Gotować na wolnym ogniu, aż kotlety schabowe są gotowane przez około 20 do 35 minut w zależności od grubości kotleta. Jeśli nie jesteś pewien czasu, przeciąć kotlet schabowy na pół, aby sprawdzić, czy nie ma różu.