Czarna fasola i cukinia Chilaquiles to bezglutenowe i wegetariańskie danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 462 kalorie, 22g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory z puszki, cebulę, fasolę) i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cukinię, można śledzić to danie główne z Placki Deserowe Z Cukinii jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Chilaquiles Z Czarnej Fasoli, Zdrowa Czarna Fasola Chilaquiles, oraz Czarna fasola i kurczak Chilaquiles dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400° F. Lekko posmaruj 9-na 13-calową patelnię do pieczenia lub 2-ćwiartową okrągłą zapiekankę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Piekarnik
2
Rozgrzać olej w dużym rondlu. Podsmaż cebulę, aż będzie przezroczysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
3
Dodać paprykę i nadal smażyć, aż zmięknie i cebula są złote. Mieszać w pomidory, przyprawy, fasola, cukinia, i Chile pieprz. Doprowadzić do duszenia na wolnym ogniu, a następnie gotować delikatnie przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka Chili
Papryka
Przyprawy
Pomidor
Cukinia
Cebula
Fasola
4
Warstwę w następujący sposób w przygotowanej patelni. Połowę tortilli, połowę mieszanki pomidorowej czarnej fasoli i połowę sera. Powtarzam.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
Ser
Pomidor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Piec przez 15 do 20 minut, lub aż ser będzie bąbelkowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
6
Odstawić na 5 do 10 minut, a następnie pokroić w kwadraty lub kliny, aby służyć.
7
Smak
8
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition
9
Wegetariańska rodzinna książka kucharska Nava Atlas. Copyright (c) 2004 by Nava Atlas. Wydane przez Broadway Books.Nava Atlas jest autorką dziewięciu książek kucharskich, w tym The Vegetarian Family Cookbook, The Vegetarian 5-Ingredient Gourmet i Vegetarian Soups for All Seasons. Mieszka w regionie Hudson Valley w Nowym Jorku z mężem i dwoma nastoletnimi synami (wszyscy weganie).