Cytrynowy rosół z ryżem

Cytrynowy rosół z ryżem to bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 302 kalorie. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 33 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Mieszanka łuszczącej się grubej soli morskiej, sok z cytryny, rosół z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Lemon Rice and Chicken Soup, Zupa ryżowo-grochowa z kurczakiem, oraz Zupa Ryżowo-Cytrynowa Z Kurczakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wywar doprowadzić do wrzenia w garnku 5 quart, wymieszać ryż i gotować, przykryty, na delikatnym wolnym ogniu, przez około 15 minut, aż ryż będzie miękki.
Zdjąć z ognia i przykryć, aby utrzymać ciepło.
W średniej misce ubić jajka, a następnie ubić sok z cytryny trochę na raz, stale ubijając, aby połączyć. Jeszcze ubijając mieszankę jajeczną, powoli dodaj około 1/4 szklanki wywaru, energicznie ubijając, aby połączyć. Powtórz dwa razy, a następnie dodaj mieszaninę jaj na patelnię z wywarem, ubijając do połączenia. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Wymieszać z kurczakiem, kadzi zupę do miski i udekorować koperkiem, koprem lub pietruszką, jeśli chcesz.