Cytrynowy rosół z ryżem

Cytrynowy rosół z ryżem
Cytrynowy rosół z ryżem to bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 302 kalorie. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 33 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Mieszanka łuszczącej się grubej soli morskiej, sok z cytryny, rosół z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Lemon Rice and Chicken Soup, Zupa ryżowo-grochowa z kurczakiem, oraz Zupa Ryżowo-Cytrynowa Z Kurczakiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wywar doprowadzić do wrzenia w garnku 5 quart, wymieszać ryż i gotować, przykryty, na delikatnym wolnym ogniu, przez około 15 minut, aż ryż będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Zdjąć z ognia i przykryć, aby utrzymać ciepło.
3
W średniej misce ubić jajka, a następnie ubić sok z cytryny trochę na raz, stale ubijając, aby połączyć. Jeszcze ubijając mieszankę jajeczną, powoli dodaj około 1/4 szklanki wywaru, energicznie ubijając, aby połączyć. Powtórz dwa razy, a następnie dodaj mieszaninę jaj na patelnię z wywarem, ubijając do połączenia. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Wymieszać z kurczakiem, kadzi zupę do miski i udekorować koperkiem, koprem lub pietruszką, jeśli chcesz. 
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Twój Ulubiony Ostry Sos Do PodaniaTwój Ulubiony Ostry Sos Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
ChochlaChochla
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn