Cytrynowy Pudding wypełniony kokosowymi babeczkami z ogoloną polewą kokosową

Cytrynowy Pudding wypełnione Kokosowe babeczki z ogolonym polewą kokosową może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.37 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 465 kalorii, 6G białka, oraz 37 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 14 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Mieszanka kokosa,, kokos, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest to niedrogie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 70%. Spróbuj Full House: Babeczki Kokosowe, Nadzienie Z Twarogu Cytrynowego, Lukier Kokosowo-Cytrynowy, Tosty Kokosowe, Babeczki wypełnione śluzem z lukrem bagiennym { aka babeczki z limonką kokosową}, oraz Babeczki Czekoladowe Z Nadzieniem Kokosowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby zrobić budyń, umieść orzechy nerkowca w osobistym blenderze z pokrywką młynka i pojemnikiem na 2 kubki lub maszynką kuchenną i zmiel na proszek.
Dodać banany, sok z cytryny i syrop z agawy i proces, aż będzie gładka.
Wstawić do lodówki do schłodzenia.
Aby babeczki, połącz pekan, kokos i sól w robocie kuchennym i przetworzyć na równomiernie wielkości małe kawałki, uważając, aby nie przerodzić się w masło. Miarka mieszaniny do innej miski.
Połącz daktyle i wanilię w robocie kuchennym i przetworz na małe kawałki. Odstawić mieszaninę orzechów pekan do robota kuchennego i pulsować, Aby wymieszać. Ciasto powinno mieć kruchą, ale lepką konsystencję.
Umieść 6 wkładek do babeczek na patelni. Użyj 1/2 szklanki miarki, aby zgarnąć 1/2 szklanki luźno zapakowanej mieszaniny orzechów pekan do każdej. Używając opuszków palców, delikatnie naciśnij, aby ujędrnić babeczki i utworzyć wnęki w centrach, aby utrzymać budyń.Upewnij się, że krawędzie sięgają szczytów wkładek do babeczek.
Aby zmontować, miarka około 3 łyżki budyniu do każdej babeczki i top z kokosem.
Umieść patelnię muffin w lodówce, aby schłodzić przez kilka godzin, aby ujędrnić babeczki przed podaniem.
Budyń będzie przechowywać przez kilka dni w lodówce, gdy będzie przechowywany osobno. Babeczki, przechowywane osobno, będą przechowywane przezkilka tygodni w lodówce. Zmontowane babeczki pozostaną w lodówcekilka dni.
Z surowych deserów ani: 85 łatwych, pysznych słodyczy i przysmaków Ani Phyo. Copyright © 2009 by Ani Phyo. Fotografie kulinarne Copyright © 2009 by Seth Beck. Użyte za zgodą Da Capo Press.