Cytrynowy, migdałowy i oliwkowy smak

Cytrynowy, migdałowy i oliwkowy smak
Cytryna, migdały i oliwa smak może być tylko przystawka szukasz. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 243 kalorie, 3G białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz migdały, pieprz, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bas w paski z oliwkowo-migdałowym przepisem, Migdałowy kurczak z cytrynową oliwą i czarną fasolą, oraz Dorsz z cytryną, zieloną oliwką i cebulą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Cienko pokroić cytrynę i usunąć nasiona. Plastry drobno posiekać. W misce połącz cytrynę, migdały, oliwę z oliwek, sól, pieprz i oliwki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
MigdałyMigdały
OliwkiOliwki
PieprzPieprz
CytrynaCytryna
NasionaNasiona
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Podawać z kurczakiem lub wieprzowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
WieprzowinaWieprzowina

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Magazyn