Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kurczaka z cytryną i warzyw. Za $3.03 za porcję, ten przepis okładki 36% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 394 kalorii, 40g białka, oraz 16G tłuszczu. Jeśli masz pod ręką sok z cytryny, bulion z kurczaka, marchewkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 30 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 76%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Cytrynowe piersi z kurczaka z warzywami, Cytrynowe piersi z kurczaka z warzywami, oraz Garnek garnek cytrynowy czosnek kurczak i warzywa.
Instrukcje
1
W dużej zamykanej torbie połącz mąkę i pieprz cytrynowy. Spłaszcz kurczaka do 1/2 cala. grubość.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
2
Dodaj kurczaka po jednym kawałku i potrząśnij, aby pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Gruby Czerwony Cukier
3
Przygotuj mieszankę sosu zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Dodaj sok z cytryny. W międzyczasie w holenderskim piekarniku smaż kurczaka na 2 łyżkach masła przez 4-6 minut z każdej strony lub do momentu, gdy przestanie być różowy.