Cytrynowy Krem Tofu
Cytrynowy krem tofu jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 8 i kosztuje 24 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 33 kalorie, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz jedwabne tofu, sok z cytryny, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 11%. Podobne przepisy to Kawior Hiziki z cytrynowym kremem Tofu i szczypiorkiem, Tofu Cytrynowe " Sernik, oraz Cytrynowo-Kokosowe Tofu kwadraty.
Instrukcje
Drobno zetrzeć imbir; umieścić imbir na kilku warstwach wilgotnej gazy. Zebrać krawędzie gazę razem; wycisnąć na małej misce, aby wyodrębnić 1 łyżeczkę soku z imbiru.
Połączyć sok z imbiru, sok z cytryny, olej, sól, i tofu w robocie kuchennym; proces do gładkiej.