Cytrynowo-bazyliowe warzywa i makaron

Cytrynowo-bazyliowe warzywa i makaron
Cytrynowo-bazyliowe warzywa i makaron wymaga z grubsza 25 minut od początku do końca. Na 1,34 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 6. Jedna porcja zawiera 145 kalorii, 6G białka, oraz 5G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać karczoch serca, cukinia, bulion z kurczaka, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. z łyżką wynik 82% to danie jest super. Podobne przepisy to Cytrynowo-bazyliowe warzywa i makaron, Makaron limonkowy z warzywami, bazylią i sezamem, oraz Cytrynowa bazylia kurczak i warzywa.

Instrukcje

1
Gotować brokuły, kalafior, cebula, Skórka z cytryny i 1/2 szklanki bulionu w 12-calowej patelni na średnim ogniu 7 do 10 minut, często mieszając, aż kalafior są chrupiące-przetargu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Różyczki KalafioroweRóżyczki Kalafiorowe
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
BrokułyBrokuły
BulionBulion
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Wymieszać w pozostałej 1/2 szklanki bulionu i składników. Gotować około 5 minut, często mieszając, aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
BulionBulion

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia82
Magazyn