Cytrynowo-bazyliowe warzywa i makaron wymaga z grubsza 25 minut od początku do końca. Na 1,34 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 6. Jedna porcja zawiera 145 kalorii, 6G białka, oraz 5G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać karczoch serca, cukinia, bulion z kurczaka, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. z łyżką wynik 82% to danie jest super. Podobne przepisy to Cytrynowo-bazyliowe warzywa i makaron, Makaron limonkowy z warzywami, bazylią i sezamem, oraz Cytrynowa bazylia kurczak i warzywa.
Instrukcje
1
Gotować brokuły, kalafior, cebula, Skórka z cytryny i 1/2 szklanki bulionu w 12-calowej patelni na średnim ogniu 7 do 10 minut, często mieszając, aż kalafior są chrupiące-przetargu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Różyczki Kalafiorowe
Skórka Z Cytryny
Brokuły
Bulion
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Wymieszać w pozostałej 1/2 szklanki bulionu i składników. Gotować około 5 minut, często mieszając, aż warzywa będą miękkie.