Cytrynowe (lub limonkowe lub pomarańczowe) naleśniki z ricottą

Cytrynowe (lub limonkowe lub pomarańczowe) naleśniki z ricottą
Cytrynowe (lub limonkowe lub pomarańczowe) naleśniki z ricottą wymagają ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 296 kalorii, 4G białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako bardzo przyjazny dla budżetu posiłek poranny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka masła, olej arachidowy, ciepły syrop klonowy klasy b i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Przynosi ci to Epikurious. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 18%. Spróbuj Pełnoziarniste, surowe naleśniki z kwiatem pomarańczy i ricottą zaadaptowane z pełnoziarnistego miodu Donna Hay i naleśników z ricottą z "Fresh and Light", Naleśniki Z Pomarańczową Ricottą, oraz Lemon ricotta Pancakes z twarogiem cytrynowym i świeżymi malinami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać ciasto naleśnikowe i skórkę cytrusową razem w misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Zawsze delikatnie złóż ser ricotta, uważając, aby nie zniszczyć jego tekstury.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser RicottaSer Ricotta
3
Przygotuj patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Upuść ciasto naleśnikowe na patelni zgodnie z instrukcją i gotuj przez 2 do 3 minut, aż pojawią się bąbelki na prawie całej powierzchni naleśników.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Obróć i bardzo delikatnie stuknij naleśniki metalową szpatułką, aby były jednolite w grubości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
6
Gotować, aż druga strona będzie złoty, o 2 protokół, i służyć-side up.
7
Smak
8
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition
9
From Eat Me by Kenny Shopsin Copyright (C) 2008 by Kenny Shopshin Published by Knopf.Kenny Shopsin jest samoukiem, który wypracował swój niepowtarzalny styl: koloruje poza liniami, a następnie używa kredek w swoich naleśnikach. Mieszka w Greenwich Village.Carolynn Carreño jest dziennikarką nagrodzoną nagrodą Jamesa Bearda i współautorką 100 Ways To Be Pasta, Once Upon a Tart i A Twist of the Wrist. Mieszka w Los Angeles i Nowym Jorku.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn