Cytrynowe Babeczki
Przepis cytrynowe babeczki może zaspokoić Amerykański głód w okolicy 45 minut. Na 1,02 zł za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 24. Jedna porcja zawiera 397 kalorii, 2G białka, oraz 16G tłuszczu. Jeśli masz wybór kolorowych cukrów, mleko, ciasto mix, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Babeczki bezglutenowe Lemon Lover z lukrem cytrynowym, Babeczki cytrynowe bezglutenowe z lukrem z białej czekolady cytrynowej, oraz Lemon Angel Food babeczki z twarogiem cytrynowym i lukrem Mascarpone dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 163°. Ułóż 12-otworową puszkę na muffinki z 12 papierowymi pudełkami na babeczki. Przygotować ciasto ciasto zgodnie ze wskazówkami opakowania.
Napełnij każdą skrzynkę na babeczki cieście do tuż poniżej krawędzi papieru. Przykryć i schłodzić pozostałe ciasto ciasto.
Piec babeczki, aż wykałaczka włożona do środka babeczki wyjdzie czysta, około 25 do 35 minut.
Wyjmij i pozostaw do ostygnięcia w puszce na 10 minut, a następnie podnieś ciasta z tacy i umieść na stojaku na ciasto, aby całkowicie ostygnąć.
Powtórz kroki 1 i 2 z pozostałym ciasto ciasto.
W międzyczasie, za pomocą miksera elektrycznego, ubić masło z 4 łyżkami twarogu cytrynowego, aż będzie gładkie. Stopniowo dodawaj cukier i kontynuuj ubijanie, aż mieszanina stanie się gęstym, kremowym, nadającym się do smarowania lukrem.
Dodaj więcej cytrynowego twarogu do smaku, w razie potrzeby. Jeśli lukier staje się zbyt gęsty, stopniowo dodawaj mleko, ubijając między każdym dodatkiem, aż do uzyskania pożądanej konsystencji.
Pokrój górę z każdej babeczki, tnąc tuż nad krawędzią papierowej koperty. Miarka się około 1 łyżeczka okruchów ciasta od środka każdej babeczki i zastąpić je 11 / 2tespons of lemon curd.
Na każdej babeczce umieścić wierzch z powrotem, sklejając go razem z twarogiem cytrynowym.
Wierzch każdej babeczki posmarować lukrem i posmarować kolorowymi cukrami. Pozostawić lukier ustawić na co najmniej 20 minut przed podaniem.
Pamiętaj, aby dodać jajka, olej i mleko do listy zakupów, jeśli Twoja mieszanka ciast wymaga ich-lub, jeśli masz mało czasu, użyj gotowych babeczek. Przechowuj babeczki w szczelnym pojemniku do 2 dni.