Cytrynowa Sałatka z Quinoa z ogolonymi warzywami
Cytrynowa Sałatka Quinoa z ogolonymi warzywami może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 4 i kosztuje 97 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 246 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz marchew, cebulkę kopru włoskiego, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Cytrynowa Sałatka z Quinoa z ogolonymi warzywami, Łatwy makaron Quinoa z pieczonymi warzywami w sosie cytrynowym, oraz Ogolona Sałatka Z Surowych Letnich Warzyw dla podobnych receptur.
Instrukcje
Używając mandoliny, cienko pokroić rzodkiewki, marchewkę i cebulkę kopru włoskiego.
Przenieść do dużej miski z lodowatej wody i przechowywać w lodówce przez około 1 godzinę, aż chrupiące.
Tymczasem, w rondlu, doprowadzić quinoa i wody do wrzenia. Przykryć i gotować na małym ogniu, aż woda zostanie wchłonięta i quinoa jest miękka, 20 protokół.
Warzywa odcedzić i osuszyć. W misce połącz skórkę z cytryny i sok z olejem.
Dodaj quinoa i wrzucić; doprawić solą i pieprzem.
Quinoa podawać w miseczkach, posypane warzywami.