Need a bezglutenowe, całe 30, i wegańskie przystawki? Cytrynowa sałatka Waldorf może być świetnym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 239 kalorii. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz olej canolan, sól i pieprz, mielony kminek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Z łyżeczką wynik 51%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Cytrynowa Sałatka Waldorf, Lemony Waldorf filety rybne do mikrofali, oraz Sałatka Waldorf Quick Bread-ten chleb zawiera jabłka, seler i orzechy włoskie. Jeśli lubisz sałatkę Waldorf możesz również cieszyć się tym chlebem.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
2
Rozłóż orzechy włoskie na talerzu ciasta i tosty przez około 8 minut, aż złoty i pachnące.
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
6
Dodaj rozdrobnioną sałatę rzymską do miski wraz z prażonymi orzechami włoskimi, rzodkiewkami, pokrojonymi sercami selera, liśćmi selera, posiekaną Fryz, rodzynkami i jabłkiem. Rzuć dobrze i podawać od razu.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
(24 Sztuki)
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)