Cytrynowa Sałatka ryżowa z marchewką i rzodkiewką

Cytrynowa Sałatka ryżowa z marchewką i rzodkiewką
Cytrynowa Sałatka ryżowa z marchewką i rzodkiewką może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 4 i kosztuje 66 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 227 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać złote rodzynki, marchew, sok z cytryny, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Stek w paski z jogurtem cytrynowym i rzodkiewką, Sałatka ryżowa Herby z rzodkiewką i ricottą Salata, oraz Sałatka ryżowa Herby z rzodkiewką i ricottą Salata.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 7 składników w małej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Połączyć ryż i pozostałe składniki; skropić mieszanką cytryny i dobrze wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
3
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn