Cytrynowa fasolka szparagowa z orzechami włoskimi i tymiankiem
Cytrynowa fasolka szparagowa z orzechami włoskimi i tymiankiem to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 115 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać liście tymianku, orzechy włoskie, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zielona Fasola Cytrynowa, Zielona Fasola Cytrynowa, oraz Zielona Fasola Cytrynowa.
Instrukcje
Przynieś duży garnek wody do wrzenia i kropla w zielonej fasoli. Dusić na średnim ogniu, aż fasola są ledwo gotowane i jeszcze jasnozielony, o 2 protokół.
Natychmiast odcedzić i spłukać pod zimną wodą.
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu.
Dodaj odsączoną fasolę, orzechy, skórkę z cytryny, sok z cytryny i tymianek. Nadal gotować, aż większość soku odparuje, o 3 protokół. Doprawić solą i świeżo zmielonym pieprzem.