Cytrynowa fasolka szparagowa z orzechami włoskimi
Cytrynowa fasolka szparagowa z orzechami włoskimi może być tylko przystawką, której szukasz. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 195 kalorii, 4G białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 18 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Jeśli masz fasolę, sok z cytryny, sól i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 45%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Fasolka szparagowa z cytryną i orzechami włoskimi, Fasolka Szparagowa I Orzechy Włoskie Z Winegretem Cytrynowym, oraz Fasolka Szparagowa I Orzechy Włoskie Z Winegretem Cytrynowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Ułóż orzechy w jednej warstwie na blasze do pieczenia. Tosty w nagrzanym piekarniku, aż lekko rumiane, około 5 do 10 protokół.
Umieść zieloną fasolkę w parowarze na 1 cal wrzącej wody i przykryj. Pary przez 8 do 10 minut, lub do miękkości, ale nadal jasnozielony.
Umieść gotowaną fasolę w dużej misce i wymieszaj z masłem, sokiem z cytryny i skórką z cytryny. Doprawić solą i pieprzem.
Fasolę przełożyć do naczynia i posypać prażonymi orzechami włoskimi.