Cytrynowa cukinia z bazylią
Cytrynowa cukinia z bazylią może być tylko przystawką, której szukasz. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przepis ma 39 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Mieszanka cukinii, skórki z cytryny, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Cytrynowy Makaron Ricotta Z Bazylią, Cytrynowa Sałatka Jajeczna Z Bazylią I Kaparami, oraz Cytrynowa Sałatka Farro z bazylią i pomidorami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W patelni nonstick rozgrzać olej.
Dodać cukinię i gotować na dużym ogniu, podrzucając, aż po prostu przetargu, 2 protokół; usunąć z ognia.
Cukinię posypać skórką z cytryny, doprawić solą i pieprzem i przelać do miski. Bazylia rozsypać na wierzchu i służyć.