Cytryna Pieprz Koperek Ryba
Pieprz cytrynowy koperek ryba wymaga z grubsza 20 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny, przyjazny fodmapowi i pescatariański przepis ma 582 kalorie, 38g białka, oraz 47 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.36 za porcję. Sprawdza się jako danie główne. Ten przepis od Allrecipes ma 6 fanów. Mieszanka masła, pieprzu cytrynowego, soku z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Z łyżeczką wynik 55%, to danie jest całkiem dobre. Grillowana Ryba Cytrynowo-Koperkowa, Chrupiąca ryba w sosie z koperkiem cytrynowym, oraz Chrupiąca ryba w sosie cytrynowo-koperkowym są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Filety rybne umieścić w naczyniu bezpiecznym dla mikrofalówki.
Masło pokroić na kawałki i ułożyć na całej rybie.
Posypać koperkiem i pieprzem cytrynowym.
Skropić rybę świeżym sokiem z cytryny.
Przykryć i gotować na wysokościach przez 3 do 5 minut lub do momentu, aż ryba zmieni kolor na biały.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.