Cytrusowy Sorbet Kremowy Z Ciasteczkami Cytrynowymi
Cytrusowy Sorbet kremowy z ciasteczkami z koronki Lemon Crunch może być właśnie deserem, którego szukasz. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 40 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 32. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką mleko, ciężką śmietanę do ubijania, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 32 minuty. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 10%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Ciasteczka Koronkowe Cytrynowe, Sorbet Śliwkowy Z Kremem Werbena Cytrynowa, oraz Cookies ' N ' Cream Crunch.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników w dużej misce, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Dodaj mleko i śmietanę do ubijania, mieszając, aż do dobrze wymieszanego.
Wlać mieszaninę śmietany do pojemnika zamrażarki 2-litrowego urządzenia do lodów i zamrozić zgodnie z instrukcjami producenta. (Instrukcje zamrażania będą się różnić w zależności od producenta.) Zapakuj zamrażarkę z dodatkowym lodem i solą kamienną i odstaw na 1 godzinę przed podaniem.
Podawać z ciasteczkami z koronki cytrynowej.
Dekorować, w razie potrzeby.