Cynamonowy Tost Pekan

Cynamonowy Tost Pekan
Cynamonowy Tost Pekan wymaga ok. 1 godzina i 15 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 873 kalorii, 10g białka, oraz 87 g tłuszczu każdy. Na 3,68 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką cukier, syrop kukurydziany, połówki orzechów pekan i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Tost Cynamonowy Crunch ® Coated Apple Faszerowane Francuskie Tosty, Tosty Cynamonowe Crunch Inkrustowane Tosty Francuskie, oraz Cynamonowy Tost Crunch® French Toast Fingers.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Smażonych Krewetek, Obranych1 Funt Smażonych Krewetek, Obranych
2
Wymieszać razem 5 pierwszych składników.
3
Dodaj pekan, podrzucając do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
4
Nakrętki rozprowadzić w jednej warstwie na dużej patelni jellyroll.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Piec przez 1 godzinę mieszając co 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Smażonych Krewetek, Obranych1 Funt Smażonych Krewetek, Obranych
6
Pozostawić do ostygnięcia; przechowywać w szczelnym pojemniku do 2 tygodni.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn