Cynamonowo-chrupiące ciastka z kompot owocowy

Cynamonowo-chrupiące ciastka z kompot owocowy
Need a deser wegetariański? Cynamon-chrupiące ciastka z kompot owocowy może być super przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 267 kalorii, 3G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz zmielony cynamon, jabłka rzymskie, żurawinę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Kompot Z Owoców Cynamonu, Placki Kukurydziane Z Kompot Wiśniowym, oraz Kompot truskawkowo-Rabarbarowo-imbirowy z polentą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszaj mieszankę do pieczenia, cukier, mleko i 3 łyżki masła, aż powstanie miękkie ciasto. Wyłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię; zagnieść 3 do 4 razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki 60% Kakaowych Gorzkich Czekoladowych Chipsów Do Pieczenia Ghirardelli®1 1/2 Szklanki 60% Kakaowych Gorzkich Czekoladowych Chipsów Do Pieczenia Ghirardelli®
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
2
Pat ciasto do 1/4-cala grubości; wyciąć z 2 3/4-cala okrągły biszkopt cutter.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
3
Umieścić na lekko nasmarowanych blachach do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
4
Połączyć pekan, 2 łyżki brązowego cukru, 1/4 łyżeczki cynamonu i 1 łyżka roztopionego masła; pat na biszkopt Topy.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
5
Piec w 375 przez 12 do 15 minut lub do lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Rozpuścić 1 łyżkę masła w dużej patelni nonstick na średnim ogniu. Wymieszaj sok jabłkowy, 1/4 szklanki brązowego cukru, obrane i pokrojone gruszki, obrane i pokrojone jabłka, żurawinę i 1/4 łyżeczki cynamonu. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować, mieszając od czasu do czasu, 10 do 15 minut lub aż owoce są miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
RamięRamię
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Każde upieczone ciastko podzielić na pół.
8
Połówkę biszkoptów wyłożyć kompot owocowy i bitą śmietaną; na wierzch wyłożyć Pozostałe biszkopty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
KompotKompot
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn