Cynamonowe Zatrzaski
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać cynamon Snaps spróbować. Ten wegetariański przepis służy 54 i kosztuje 8 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 49 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz sodę oczyszczoną, miód, cukier turbinado i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Cynamonowe Zatrzaski, Brandy Snaps, oraz Ginger Snaps dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mąkę, sodę oczyszczoną, sól, cynamon, imbir i goździki przesiać. Odstawić.Ubij masło i cukier razem w mikserze elektrycznym na średniej prędkości, aż będzie lekkie i puszyste.
Dodaj miód, jajko i ekstrakt z wanilii i ubijaj przez kolejną minutę na średnim, aż dobrze się włączą. Pamiętaj, aby zatrzymać się w połowie, aby zeskrobać boki i dno miski.Powoli mieszać w suchych składników i mieszać, aż zostaną włączone do ciasta i ciasto jest gładka.Lekko mąkę powierzchnię roboczą i podzielić ciasto na dwie równe części. Lekko rozwałkować je na kłody o średnicy około 2 cali.
Umieścić je na kawałkach folii i owinąć je i ostrożnie wygładzić logi.
Umieścić w zamrażarce i schłodzić co najmniej 2 godziny, najlepiej przez noc.Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F i linia dwie blachy do pieczenia z pergaminem lub maty silikonowe. Odstawić małą miseczkę cukru turbinado.Pokrój ciasto na ¼ cala rund ostrym nożem. Weź każdą rundę i naciśnij jedną stronę do cukru turbinado.
Ułożyć ciasto okrągłe z cukrem-do góry. Daj ciasteczkom dużo miejsca, ponieważ będą się rozprzestrzeniać podczas pieczenia.
Piec przez 10-13 minut lub do ciemnego złocisto-brązowego. Pamiętaj, aby obserwować je bardzo uważnie po 10 minutach, ponieważ mogą się bardzo szybko palić. Ciasteczka będą nadmuchać się trochę i pozostaną miękkie po wyjęciu z piekarnika. Nie martw się, ponieważ staną się ostre, gdy ostygną. Pozostawić ciasteczka do ostygnięcia na arkuszu przez minutę przed przeniesieniem do stojaka drucianego do całkowitego ostygnięcia.