Cynamonowe i cukrowe skórki wieprzowe
Cynamonowe i cukrowe skórki wieprzowe wymagają z grubsza 3 minuty od początku do końca. Na 100 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 260 kalorii, 17g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Mieszanka masła, zmielony cynamon, granulowany słodzik sukrolozowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 11%. Podobne przepisy to Skórki Wieprzowe Z Sera Pleśniowego Maytag, Chicharrones Guisados (Duszone Smażone Skórki Wieprzowe), oraz Vigorón lub Chicharrón con Yucca (skórki z jukki i wieprzowiny).
Instrukcje
Rozłóż wieprzowinę w dużym naczyniu do pieczenia. W małej misce wymieszaj cynamon i słodzik.
Rozpuścić roztopione masło na skórkach wieprzowych potrząsając naczyniem, aby równomiernie rozprowadzić masło na wszystkich bokach skórek.
Posypać cynamonem i słodzikiem, mieszając do okrycia.