Cynamon Rodzynki Pieczone Tosty Francuskie
Need a wegetariański posiłek poranny? Cynamon rodzynki pieczone tosty francuskie może być ogromny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 273 kalorie, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Mieszanka cukru, mąki, rodzynek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Cynamon Rodzynki Pieczone Francuskie Tosty Kubki, Tosty Francuskie Cynamonowo-Rodzynkowe, oraz Tosty Francuskie Cynamonowe Z Rodzynkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozpakuj bochenki chleba, a następnie nakładaj kromki w rzędach w dobrze posmarowanym masłem naczyniu do pieczenia.
Ubijamy jajka, mleko, śmietanę, cukier, wanilię i cynamon, a następnie równomiernie zalewamy wszystkie kawałki chleba, namaczając chleb jak najwięcej. Aby zrobić polewę, połączyć masło, mąkę, brązowy cukier, cynamon i sól w misce i pokroić to wszystko razem z nożem do ciast. Wymieszać z rodzynkami.
Posypać polewą całą zapiekankę. Przykryć patelnię folią i przechowywać w lodówce przez kilka godzin lub na noc. Gdy będziesz gotowy do upiec francuskie tosty, Rozgrzej piekarnik do 177°.
Piec tosty francuskie przez 45 minut do 1 godziny na bardziej miękką teksturę, lub dłużej na mocniejsze, wyraźniejsze tekstury. Przykryć folią przez pierwsze 30 minut pieczenia, a następnie wyjąć ją na pozostały czas pieczenia.
Poszczególne porcje podawać z masłem i ciepłym syropem.