Cynamon Chrupki Twarogowo-Bananowo-Orzechowy Chleb

Cynamon Chrupki Twarogowo-Bananowo-Orzechowy Chleb
Cynamonowy Chrupki Twarogowo-bananowo-orzechowy chleb jest Wegetariańskie chleb. Ten przepis służy 15 i kosztuje 74 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 461 kalorii, 6G białka, oraz 23G tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka mielonego cynamonu, soli, jajek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Pomarańcza-Pekan-Ser Śmietankowy-Bananowo-Orzechowy Chleb, Peanut Butter Streusel-Topped Cream Cheese-Banan-Nut Bread, oraz Chleb Bananowy Z Cynamonem.

Instrukcje

1
Ubij masło i serek śmietankowy na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie kremowy. Stopniowo dodawać cukier, ubijając, aż będzie lekki i puszysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
3
Połączyć mąkę i kolejne 3 składniki; stopniowo dodawać do mieszaniny masła, ubijając z małą prędkością, aż do wymieszania. Wymieszać z bananami, pekanami i wanilią. Łyżka ciasto na 2 smarowane i mąki 8 - x 4-calowych bochenków.
Składniki, których będziesz potrzebować
BananBanan
WaniliaWanilia
MasłoMasło
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
4
Wymieszaj brązowy cukier, 1/2 szklanki orzechów pekan, 1 łyżkę mąki, 1 łyżkę roztopionego masła i cynamon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
CynamonCynamon
MasłoMasło
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
5
Posypać mieszaninę równomiernie na ciasto.
6
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę lub do momentu, gdy długi drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty, a boki odciągną się od patelni, ekranowanie folią aluminiową trwa 15 minut, aby zapobiec brązowieniu, jeśli to konieczne. Chłodny chleb w patelniach na stojakach z drutu 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
7
Wyjąć z patelni i ostudzić 30 minut na stojakach z drutu przed krojeniem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn